Šnicle od tunjevine

Sastojci:

  • 700 gr. krompira
  • 250 gr. konzervirane tune – Stari Beograd
  • 2 mlada luka
  • 1 jaje
  • 1 kašika rendanog parmezana
  • 2 kašike brašna
  • so, biber (po ukusu)

Ovaj recept sadrži proizvod:

Tuna Stari Beograd

Žutorepa tuna u suncokretovom ulju 160g

Priprema:

Krompire očistiti, iseći na kocke i obariti. Luk sitno iseckati. Obaren krompir izgnječiti, dodati tunjevinu, sitno seckani luk i ostale sastojke. Sve dobro izmešati, formirati šnicle, uvaljati u brašno i pržiti na ulju od semenki grožđica LugliO.
Servirati uz salatu od krastavaca, začinjenu mirođijom, pavlakom i LugliO ekstradevičanskim maslinovim uljem.

Prijatno!