Pasta sa tunom
Sastojci:
- 250 g paste po izboru
- konzerva Žutorepe tune u maslinovom ulju
- 1 crvena paprika
- 5 – 10 čeri paradajza
- so i biber po ukusu
- maslinovo ulje
Ovaj recept sadrži proizvod:
Žutorepu tunu u maslinovom ulju Stari Beograd
Priprema:
Skuvati pastu po uputstvu i ostaviti da se malo prohladi. U tiganju, izgrilovati jednu naseckanu crvenu papriku. Dodati pastu, začiniti solju i biberom, a zatim pomešati sa tunom u maslinovom ulju. Servirati toplo uz dodatak čeri paradajza i grančice svežeg bosiljka.
Uživajte!
SPECIJALITETI U 2 ČINA NA 1000 NAČINA
Specijaliteti koji se vole očima, opisuju biranim rečima, a nastaju u samo 2 čina.
1. čin - Odaberi i otvori
2. čin - Obogati i začini
Pronađi svoj, dok te inspirišu naši načini!
Gurmanski zalogaji
Ništa vas ne raduje kao kvalitetno pripremljen obrok, sa pregršt namirnica punog ukusa?
Brzi zalogaji
Trka, frka, panika! Sve je jasno, ali vaš stomak ne mora da trpi. Pripremite jela lako i pritom razmazite svoja nepca.
Posni zalogaji
Postite?
To ne znači da treba da se odreknete slasnih i ukusnih obroka.